Opslagstavlen

• Hermed orientering vedrørende kuldesituationen den kommende vinter.

Det er fra politisk side besluttet, at Biersted Skole over de kommende 3 år skal energirenoveres. Samlet beløber renoveringen sig til 9.3 mio. Renoveringen omfatter bygningens klimaskærm (tage, isolering, døre og vinduer) - arbejdet forventes opstartet i foråret 2019.

I den kommende vinter har skoles ledelse i samarbejde med ejendomscenteret iværksat følgende initiativer, der i nogen grad kan afhjælpe kuldeproblematikken.

- Nye og mere effektive radiatorer er blevet monteret i gangarealerne.

- Varmeanlægget kører uden natte- og weekendsænkning.

- Varmesystemet optimeres ift. servicering af termostater.

- Elever og personale gøres opmærksomme på, at radiatorer ikke må tildækkes til eller reguleres    uhensigtsmæssigt.

Skulle vinteren blive ekstraordinær kold kan yderligere varmekilde rekvireres med kort varsel fra ejendomscenteret.

Dorte Søndergaard Holt den 15-11-2018
  • Elever fra mellemtrinnet vil torsdag d. 13 dec. gå lucia på skolen ca. kl 8.15.
    Martin Legaard Bast den 08-11-2018