Biersted Skole ligger godt placeret i et landsbymiljø med kort afstand til storbyen, Vildmosen og flere skovområder. Skolen tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til 9. klasse og rummer alle de faciliteter, som man med rimelighed kan forvente af en tidssvarende skole. Fra 7. klasse modtager skolen elever fra Nørhalne og Gjøl Skole. Desuden har skolen en afdeling for elever med autismespektrumsforstyrrelser ( ASF).

Det nære og overskuelige miljø giver mulighed for et tæt og godt samarbejde mellem skole og hjem. Det er vores ønske – i samarbejde med forældrene – at gøre vores børn livsduelige, således de kan fungere i et foranderligt samfund – hvor evnen til at lære nyt er vigtigere end konkret viden.

Samtidig ønsker vi, at denne del af børnenes liv skal være præget af tryghed, glæde og gode oplevelser, så barnet går glad i skole og kommer mindst lige så glad hjem.

I vores bestræbelser på at nå vores mål, er der mange praktiske informationer alle har behov for at kende.

Vi håber at skolens hjemmeside kan hjælpe elever og forældre, som savner oplysninger om skolen. Dette gælder ikke mindst dem, der første gang møder skolen og ikke kender dens hverdag.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte skolen, hvis I har behov for yderligere information, og har I gode idéer til fornyelse og udvikling af skolen, modtager vi dem gerne.

Birgitte Johansen