• Dorte Søndergaard Holt den 15-11-2018

Hermed orientering vedrørende kuldesituationen den kommende vinter.

Det er fra politisk side besluttet, at Biersted Skole over de kommende 3 år skal energirenoveres. Samlet beløber renoveringen sig til 9.3 mio. Renoveringen omfatter bygningens klimaskærm (tage, isolering, døre og vinduer) - arbejdet forventes opstartet i foråret 2019.

I den kommende vinter har skoles ledelse i samarbejde med ejendomscenteret iværksat følgende initiativer, der i nogen grad kan afhjælpe kuldeproblematikken.

- Nye og mere effektive radiatorer er blevet monteret i gangarealerne.

- Varmeanlægget kører uden natte- og weekendsænkning.

- Varmesystemet optimeres ift. servicering af termostater.

- Elever og personale gøres opmærksomme på, at radiatorer ikke må tildækkes til eller reguleres    uhensigtsmæssigt.

Skulle vinteren blive ekstraordinær kold kan yderligere varmekilde rekvireres med kort varsel fra ejendomscenteret.

• Martin Legaard Bast den 08-11-2018
    Elever fra mellemtrinnet vil torsdag d. 13 dec. gå lucia på skolen ca. kl 8.15.
    Kristian Søndergaard-Larsen den 07-11-2018
    HUSK

Torsdag den 15. november er der studievejlederaften på Aabybro skole for 9+10 klasser.
    Her vil I kunne møde studievejledere fra rigtig mange af ungdomsuddannelserne. Jeg vil også være til stede, så er der også plads til en lille snak hvis I har behov for det :) Det foregår i tidsrummet 19-21.

I kan møde følgende skoler denne aften:

Tech College, Aalborg Handelsskole/HHX, HTX, STX (Fjerritslev, Nørresundby og Brønderslev), SOSU Nord, Lundbæk Landbrugsskole, 10. klasse, Flag Danmark (Udvekslingsstudent) og Jammerbugt Produktionsskole.

Jeg håber, I vil benytte jer af muligheden for at få undersøgt de forskellige muligheder - I har dem i hvert fald samlet på èt sted denne aften. Man skal ikke nødvendigvis være der begge timer, men kan gå, når man har hørt det man vil.

Der er samtidig mulighed for at se 10. årgangs fine OSO messe.

UU Jammerbugt
    Kristian Søndergaard-Larsen