• Dorte Søndergaard Holt den 15-11-2018

Hermed orientering vedrørende kuldesituationen den kommende vinter.

Det er fra politisk side besluttet, at Biersted Skole over de kommende 3 år skal energirenoveres. Samlet beløber renoveringen sig til 9.3 mio. Renoveringen omfatter bygningens klimaskærm (tage, isolering, døre og vinduer) - arbejdet forventes opstartet i foråret 2019.

I den kommende vinter har skoles ledelse i samarbejde med ejendomscenteret iværksat følgende initiativer, der i nogen grad kan afhjælpe kuldeproblematikken.

- Nye og mere effektive radiatorer er blevet monteret i gangarealerne.

- Varmeanlægget kører uden natte- og weekendsænkning.

- Varmesystemet optimeres ift. servicering af termostater.

- Elever og personale gøres opmærksomme på, at radiatorer ikke må tildækkes til eller reguleres    uhensigtsmæssigt.

Skulle vinteren blive ekstraordinær kold kan yderligere varmekilde rekvireres med kort varsel fra ejendomscenteret.

• Martin Legaard Bast den 08-11-2018
    Elever fra mellemtrinnet vil torsdag d. 13 dec. gå lucia på skolen ca. kl 8.15.
  • 23-11-2018
    Høvdingeboldturnering · 5A · 4A