• Martin Legaard Bast den 08-11-2018
    Elever fra mellemtrinnet vil torsdag d. 13 dec. gå lucia på skolen ca. kl 8.15.
    Kristian Søndergaard-Larsen den 07-11-2018
    HUSK

Torsdag den 15. november er der studievejlederaften på Aabybro skole for 9+10 klasser.
    Her vil I kunne møde studievejledere fra rigtig mange af ungdomsuddannelserne. Jeg vil også være til stede, så er der også plads til en lille snak hvis I har behov for det :) Det foregår i tidsrummet 19-21.

I kan møde følgende skoler denne aften:

Tech College, Aalborg Handelsskole/HHX, HTX, STX (Fjerritslev, Nørresundby og Brønderslev), SOSU Nord, Lundbæk Landbrugsskole, 10. klasse, Flag Danmark (Udvekslingsstudent) og Jammerbugt Produktionsskole.

Jeg håber, I vil benytte jer af muligheden for at få undersøgt de forskellige muligheder - I har dem i hvert fald samlet på èt sted denne aften. Man skal ikke nødvendigvis være der begge timer, men kan gå, når man har hørt det man vil.

Der er samtidig mulighed for at se 10. årgangs fine OSO messe.

UU Jammerbugt
    Kristian Søndergaard-Larsen