• Dorte Kold Nørgaard den 17-11-2014
    Muligheder i virkeligheden

Jana Boelt Andersen den 20-10-2014
    Biersted Skoleavisen - fordi vi også har en mening!

Valgholdet "Speaker's Corner", som har deltagende elever fra 7., 8. og 9. SproK, har i efteråret arbejdet med at etablere Biersted Skoles første webavis.

Eleverne har arbejdet på forskellige redaktioner og de har selv valgt avisens indhold - der bl.a. omhandler folkeskolens 200 års jubilæum, den nye folkeskolereform, skolefodbold, ideer til skoleoutfittet, forskellige fritidsinteresser, lejrskoleophold for 6.a og 8.s og meget mere.

Inden sommerferien får eleverne endnu engang mulighed for at arbejde med avisen.

Avisen er nu klar til udgivelse og kan ses på adressen www.bierstedskoleavisen.skoleblogs.dk.

Håndboldkaravane

Nyhed billede
2.A havde tirsdag, den 16. september 2014 besøg af Håndboldkaravanen og tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen.